torsdag den 28. april 2011

Trænger du til et ekstra pift til sexlivet?

Så kan seksuelle hjælpemidler måske være noget for dig. I Danmark findes der efterhånden mange forskellige butikker og hjemmesider med seksuelle hjælpemidler. De fleste hjælpemidler kan benyttes af alle mennesker, handicap eller ej, det handler bare om at finde det hjælpemiddel, som passer bedst til dig.

En ny hjemmeside har dog specialiseret sig i hjælpemidler til mennesker med handicap. Hjemmesiden http://www.purepassion.dk/ er oprettet af sexolog Else Olesen, som i mange år har rådgivet mennesker med handicap, enten via 1-1 rådgivning eller for par. Hjemmesiden forsøger at samle nogle af de bedste hjælpemidler til mennesker med handicap, men ud over at være en hjemmeside med hjælpemidler fungerer siden også som vidensportal for handicap og seksualitet. På hjemmesiden kan man f.eks. finde artikler og gode råd henvendt til dig, som har fået en sygdom eller et handicap, til dig som er pårørende eller i et parforhold med en person med et handicap eller til dig som arbejder som plejepersonale.

Af andre hjemmesider med hjælpemidler kan f.eks. nævnes:

· http://www.lustuniverse.com/dk/ (Her kan du også gå ind i den fysiske butik, som ligger på Mikkel Bryggers gade 3, København K. Butikken er dog ikke tilgængelig for kørestole)

· http://www.sinful.dk/

3 kommentarer: