tirsdag den 31. juli 2012

Nyt om projekt Seksualpolitik på specialskoler

Så er Ingenbarrierer så småt ved at vende tilbage fra sydens sol og de danske strande og vi er klar med nye blogindlæg.

Første indlæg efter sommerferien stammer fra vores egen lille verden. Som det nok er de fleste bekendt, er bloggens faste skribenter også projektmedarbejdere på projektet "Seksualpolitik på specialskoler". Henover sommerferien har DR haft fokus på projektet og har både haft indlæg i radioavisen og TV-avisen om projektet.

I indslagene har DR været på besøg på Fjordskolen i Aabenraa, som er en skole for børn med funktionsnedsættelser. De taler bl.a. med en mor til en dreng med autisme, som fortæller om sine bekymringer i forhold til sin søn. De taler derudover med en medarbejder som har arbejdet meget med seksualitet og også har været med i udvalget, der har lavet seksualpolitikken.
Endelig taler DR lidt med Kim fra projektet.

Her kan du se artiklen på DRs hjemmeside, samt høre radioindslaget: http://www.dr.dk/P4/Syd/Nyheder/Aabenraa/2012/07/18/061807.htm

Her kan du se indslaget i TV-avisen: http://www.dr.dk/nu/nyheder#/od/tv-avisen-1830/49470/22:57

Hvis det er længe siden du har besøgt projekt Seksualpolitik på specialskolers hjemmeside, synes vi at du skal tage og besøge den igen, da den har gennemgået lidt ændringer før sommerferien. 

Hjemmesiden finder du her: www.projektseksualpolitik.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar