fredag den 15. marts 2013

Min aften på Crazy Daisy

Den 1. marts var der fest for alle på Crazy Daisy i Roskilde. Festen var utroligt velbesøgt og var en stor succes. Så stor, at der allerede er planlagt tre fester mere i løbet af året samme sted.

Hvis du vil se et tv-indslag fra festen, kan du se et indslag på TV2Lorry her

Vores nye blogskribent var med til festen på Crazy Daisy og har skrevet en beretning fra aftenen, set fra hendes synspunkt:


Min aften på Crazy Daisy

Fredag den 1. marts 2013 var der diskoteks fest på diskotek Crazy Daisy i Roskilde. Jeg havde glædet mig til denne aften fordi det var min første tur på et almindeligt diskotek. Festen var tilegnet handicappede, men ikke handicappede måtte også godt komme. Der kom rigtig mange mennesker, og køen ude foran var lang. Meget lang.
Da jeg kom ind på diskoteket, så jeg at der var kommet en del folk. De fleste af dem var som mig selv handicappet, men der var også nogle ikke handicappede.Jeg fik danset med nogle søde fyre til noget godt musik.
Der var hjælpere med til festen. Hjælperen skal bare ikke fylde ret meget. Med det mener jeg at hjælperen kun skal træde til, hvis jeg har brug for hjælp. Ellers skal de holde sig i baggrunden, da det er mig, som er til fest. Jeg syntes, at de hjælpere som var med, klarede opgaven godt. Det var en rigtig god aften.

Jeg håber, at der bliver arrangeret flere af sådan nogle fester.

www.lorry.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar