torsdag den 11. oktober 2012

Sexlegetøj

Af Mette Justsen

Mange af læserne her kender sikkert udtrykket: Ingen arme, ingen småkage. Det er faktisk ret rammende, også når det gælder brugen af sexlegetøj. For hvad gør man lige, når lysten er der og man har brug for at onanere, når ens arme har en så stor funktionsnedsættelse, at man har svært ved eller slet ikke kan betjene det sexlegetøj, der er på markedet?

Personligt og professionelt er jeg imod prostitution, så da jeg havde gået flere år efter et forlist forhold og ikke vidste hvad jeg skulle gøre, for at få mit seksuelle behov opfyldt, fik jeg sammen med Asgerbo, fra Handisex, ideen til Handisex. Det eneste jeg og mange andre med funktionsnedsættelse i armene har brug for er jo i bund og grund kun praktisk sexhjælp. Det er bare ikke specielt fantastisk eller professionelt som arbejdsgiver, at skulle bede sin personlige hjælper om hjælp med at betjene sexlegetøj, lige inden man skal bede hjælperen om hjælp til f.eks. at lave mad.

Der findes en masse forskelligt sexlegetøj ude på markedet og som Sexolog kan jeg desværre konstatere, at en masse af det der findes, ligner noget billigt plasticbras. Når man tager i betragtning, at sexlegetøj langt fra er billigt, må det gerne se ordentligt ud og være lavet af et holdbart materiale, der kan det, det er lavet til at kunne.

Da vi alle har forskellige ønsker og behov, er det selvfølgelig også forskelligt, hvilket sexlegetøj vi foretrækker at benytte. Den serie af sexlegetøj, der kan indstilles til flest individuelle behov er R-1. Det er en japansk serie af sexlegetøj, som desværre kun kan købes på en tysk hjemmeside. I R-1 serien kan du købe en hel del forskellige stimulatorer, der er f.eks. forskellige til at stimulere klitoris, brystvorter, analt, vaginalt og penis, så mænd også kan bruge R-1 serien til at onanere. Da den har mulighed for tilpasning for dem, der selv kan betjene den og den også har flere forskellige styrker og rytmer at vælge mellem, kan den indstilles helt efter ens personlige ønske.

Når man skal finde det sexlegetøj, man vil til at benytte, er det en god ide at tage ud i butikkerne og kigge på udvalget. På en hjemmeside kan det godt være svært at få et indtryk af hvor stort sexlegetøjet er, hvad det kan og om det er lavet af et holdbart materiale. Selvfølgelig er sexlegetøj i butikkerne pakket ind, men det er uden tvivl nemmest at danne sig et indtryk, når man har det i hænderne og det gælder bestemt også for sexlegetøj. Mange butikker med sexlegetøj vil sikkert gerne pakke et eksemplar ud og hjælpe med at vejlede dig til det bedste køb. Det er bare frustrerende for os, der sidder i kørestol, for de fleste butikker med sexlegetøj ligger oppe eller nede af trapper.

Her er det selvfølgelig også en mulighed at få vejledning til det bedste køb af en Sexolog. Kan du selv betjene sexlegetøjet eventuelt med større eller mindre tilpasninger til sexlegetøjet, kan en Sexolog også være behjælpelig med at se, hvilke muligheder der er med de forskellige sexlegetøj. Hvis du er forhindret i at komme ind i en butik med sexlegetøj, eller har brug for ekstra professionel vejledning, er det en god ide at alliere sig med en Sexolog, der kender dine ønsker og behov og som på baggrund af denne viden kan vejlede dig til det bedste køb, inden du køber sexlegetøj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar