tirsdag den 11. september 2012

Gigt og Dating

ForeningeN af Unge med Gigt (FNUG) kalder ind til et spændende weekend-kursus om gigt og dating

FNUG.dk skriver på deres hjemmeside:

Er du single, klar til lære om dig selv, selskabslivet og blive bedre til at henvende dig til nye mennesker - så er dette kursus målrettet dig!

Det handler om at være modig, springe ud på det dybe vand og være åben overfor at møde nye mennesker. Men hvordan? Det vil kurset forsøge at give svar på ved hjælp af sygeplejerske Trevor Eyles, der til daglig arbejder med at hjælpe unge kroniske syge. Hvordan gør man sig mentalt klar til f.eks. at gå i byen, og mere præcist, hvordan bærer man sig ad..

På kurset vil vi dele erfaringer, finde de gode råd og udveksle de teknikker, der virker. Vi vil få et "boost" i selvtilliden inden vi drager i byen, og prøver det hele af i praksis.

Det tilbagevendende spørgsmål: Hvornår skal man fortælle om sin gigten? - vil vi komme ind på, og se på hvordan man slapper af og undgår frygten for afvisning. Der er metoder til small-talk, som udvikler sig til den gode samtale.

FNUG inviterer på dating-kursus den 5.-7. oktober 2012 i Svendborg. Det koster 450 kr. at deltage, din transport kan dækkes efter gældende regler.

Tilmelding skal ske på FNUG's hjemmeside og slutter den 18. september 2012.


Se mere på FNUG's hjemmside, hvor du også kan tilmelde dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar